top of page
Contractor_edited.jpg

DOE HET ZELF

U wilt zelf aan de slag.

Bij het doe-het-zelf-pakket wordt gebruik gemaakt van de stopcontacten en schakelaars van Niko type Original. Deze zijn verkrijgbaar in wit en crèmekleur. Indien u wenst gebruik te maken van een ander merk of andere kleuren, kunnen we u steeds een aangepaste offerte maken.

Natuurlijk kan u ervoor opteren om niet alles zelf te doen. In overleg kunnen we dan afspreken wie welke werken zal uitvoeren.               
Werkwijze

~ Er zal iemand ter plaatse komen om samen met u de plaatsen van stopcontacten, schakelaars en lichtpunten te bepalen.
   
~ Met deze gegevens zal er dan een grondplan opgemaakt worden die zal dienen als leidraad voor de installatie.

~ Bij de eerste levering van de installatiematerialen zal een handleiding meegeleverd worden waarin u alle informatie terug vindt in verband met alle te ondernemen stappen.

~ Diezelfde dag zal u ook persoonlijk uitleg krijgen van de werken die vanaf dan uitgevoerd kunnen worden.

~ U kan ons steeds telefonisch bereiken met uw vragen en indien daar nood aan is, zal er een nieuwe afspraak gemaakt worden om ter plaatse extra informatie te geven tot alles geïnstalleerd is.

~ Voordat de chapewerken of bezettingswerken aanvangen zal er door ons een controle gebeuren of alle leidingen en materialen goed en juist geïnstalleerd zijn.

~ Het elektrisch bord wordt door Elektro-T geplaatst en aangesloten.

~ Als laatste fase moet er een elektrische keuring gebeuren. Ook hier zal uw installatie nogmaals nagekeken worden en de keuring wordt door Elektro-T geregeld en begeleid.

Wenst u een offerte of heeft u andere vragen, vul dan het contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Doe het zelf: Service
bottom of page